Historiek

Recydata, een spin-off van Valipac, werd in 2005 opgericht om de Belgische bedrijfswereld te helpen met de nieuwe verplichtingen op het vlak van de uitgebreide producentenverantwoordelijkheid.

We beschikken over meer dan 20 jaar ervaring met het implementeren van systemen voor de Uitgebreide Producentenverantwoordelijkheid (UPV) en bieden onze partners de diensten van een hoog gekwalificeerd personeel in verschillende vakgebieden (operationeel, administratief, financieel, communicatie, enz.).

Wij hebben een langdurige samenwerking met alle spelers op de markt. We zijn vertrouwd met de systemen en beschikken over de nodige geloofwaardigheid.

Onze diensten hebben geleid tot de oprichting van de volgende beheersorganismen: Valorlub, Valorfrit en Valumat.

Onze waarden

Betrouwbaar

De professionaliteit van ons team en performante tools staan garant voor een kwaliteitsvolle dienstverlening. We verzamelen en verwerken gegevens op een vertrouwelijke manier en streven naar waarheidsgetrouwe data. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We zijn transparant waar mogelijk.

Pragmatisch

We aarzelen niet om onze werkwijze in vraag te stellen en bij te sturen om de beste resultaten te behalen op een zo efficiënt mogelijke manier.

Zorgzaam

Al onze stakeholders en al onze medewerkers zijn belangrijk. Iedereen wordt gehoord en iedereen draagt bij. We zijn betrokken bij elkaar, we zijn zorgzaam voor elkaar. We erkennen en vertrouwen elkaar in een sfeer van bescheidenheid, eerlijkheid en wederzijds respect.

Innovatief en proactief

We gaan actief op zoek naar bijkomende opportuniteiten die innovatie en toegevoegde waarde voor onze stakeholders inhouden.

Waarden

Ons team

Ons team van getalenteerde en toegewijde medewerkers weerspiegelt de kernwaarden die Recydata tot een uitzonderlijke werkgever maken. We geloven in de kracht van innovatie en samenwerking om de uitdagingen van de circulaire economie aan te gaan.

Werken bij Recydata is deel uitmaken van een dynamisch team dat gelooft in de kracht van positieve verandering. Elke medewerker speelt een cruciale rol in het bereiken van onze missie: het verminderen van de milieu-impact van afval door de recyclage ervan te bevorderen.

We investeren in de professionele ontwikkeling van onze medewerkers en moedigen creativiteit en zelfstandigheid aan. Bij Recydata krijg je de kans om bij te dragen aan innovatieve projecten en samen te werken met experts uit de industrie. We geloven dat elke stem telt en dat iedereen een bijdrage kan leveren aan het bouwen van een duurzamere toekomst.

Diversiteit en inclusie vormen de kern van onze bedrijfscultuur. We geloven dat een rijkdom aan verschillende perspectieven ons vermogen om innovatieve oplossingen te vinden versterkt. Bij Recydata wordt elke medewerker gerespecteerd en gewaardeerd om zijn of haar unieke vaardigheden.